Kemencés konyha kiállítóhely

A plébánia egykori mosókonyhája és gabona tárolója helyi erőből olyan állapotba lett hozva, hogy alkalmas kisebb közösségi összejövetelek lebonyolítására. A projekt során, melyet az Európai mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap támogatott, az épület külseje tetőzete megújult, és kialakításra került egy fedett 50 négyzetméteres kiállítóhely, mely akár szabadtéri programok rendezésére is alkalmas kisebb csoportok számára. Elsősorban az általános iskolás korosztályok tanórán kívüli ismereteik bővítését célzó foglalkozások megtartására. A felújítást követően az egykori plébániai élet néhány epizódja a falon elhelyezett képeken kerül bemutatásra. A foglalkozások lebonyolításához asztalok és padok készültek, melyek stílusukban magukkal hordozzák a hely hangulatát. A már korábban kialakított kenyér készítéshez használatos eszközök bemutatását szolgáló kiállítás kibővítve a várja a látogatókat.