Fénykereszt

Egyre többek előtt lesz világos az a tény, hogy nagyon nagy megpróbáltatásnak néz elé az emberiség, de az egyes emberek is, egyénenként, külön és külön. Azért, hogy túléljük ezeket, nagy szükségünk van a hitre, az elszántságra és az igazság szeretetére. Igyekezzünk beengedni szívünkbe az isteni ragyogást, mely mindenki előtt ott fénylik, aki megérdemli, vagy megérdemelheti. Csak rajta múlik, hogy érzékeli-e. E cél érdekében fogtak össze a falu jóakaratú emberei, hogy egyként vállalják a cél megvalósítását, a Nicki Fénykereszt felállítását. A keresztet adományozó személy, az önkormányzat és a helyi támogatók összefogása elegendőnek bizonyult, hogy KRISZTUS DICSŐSÉGES KERESZTJE Nicken is hirdetheti a világosság hatalmát. Amit a keresztről tudni kell:1996. július 16-án, Kármel-hegyi Boldogasszony ünnepén az Úr Jézus Fernanda Navarro, Grenoble-ben lakó családanyának adott kinyilatkoztatása által indította el világszerte több ezer kereszt felállítását, általa pontosan megadott méretben (magassága: 7.38 m, egy vízszintes szár hossza: 1.23 m), mivel Krisztus keresztje a Golgota hegyén 738 m magasan állt. Az Ur Jézus „J N S R” = Je Ne Suis Rien - Én nem vagyok semmi- nevet adja e kiválasztottjának. Ezen keresztek által előre hirdetem dicsőséges eljövetelemet.  ”… Szent Anyám tiszteletére kívánom, hogy a kereszt a fehér és kék színt hordja magán… Mondom nektek, hogy Szent Anyám minden ilyen kereszt alatt ott fog állni, ahogy a Golgotán megfeszített Fia keresztje alatt állt. Minden kereszt, áldás a Föld számára... Mindegyik a fundamentumáig az Ég által meg lesz áldva... Egyetlen kereszt helyét sem ember kereste ki, minden Istentől származik.. Minden hely, ahol a 7.38 m magas kereszt fel van állítva és a Dozulé-ban általam adott imát imádkozzák, minden katasztrófától megmenekül... Minden kereszt mint egy őrtorony őrködik felettetek. Mert az a város, amelyben e keresztemet felállítják, az ÉN oltalmam alatt áll. Imádkozzátok minden keresztem előtt naponta a dozulei imát abban a biztos tudatban, hogy ÉN ott vagyok… Ha az imát szívvel mondjátok, akkor sok kegyelmet kaptok minden ilyen kereszt előtt. Imádkozzatok együtt... Minden imát megáldok, melyet hittel imádkoztok e kereszt lábánál. Minden ima növeli a kereszt hatóerejét.”

Az Úr Jézus kérte, hogy a Föld minden országában álljon ilyen kereszt, és néhány éve ez meg is valósult. 2005-ben több mint 7000 állt már világszerte. Pl. Kanadában 800 ilyen fénykereszt van felállítva. Irakban 9, Svájcban 2003-ban 55 állt már. Egy ukrajnai bíboros Kijev körül 4 fénykeresztet állíttatott fel. Kolumbia minden püspöke kért egyet. Magyarországon 2002. november 1-én állították fel az elsőt Debrecenben. 2000. november 15-én II. János Pál pápa apostoli áldását adta mindazokra, akik e kereszteket felállítják. Minden fénykeresztet úgy kell felállítani, hogy a két karja kelet — nyugat irányába mutasson. Több jelentés érkezett a fénykeresztek közelében elhárult természeti katasztrófákról, mint tájfun, forgószél, stb.

Eseménynaptár

Január 2021
V H K Sz Cs P Szo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Aktualitások

Dr. Kovács András a tanár, kánonjogász, publicista, a soproni Szent Orsolya Gimnázium igazgatója, a Szent György Lovagrend soproni priorja volt a vendége a Nicki Szent Anna Templomért Alapítványnak, szombaton este.

Bővebben...:

SZJA 1% felajánlás

Kérjük, támogassa alapítványunkat adója 1 százalékának felajánlásával!

Alapítványunk adószáma: 18896792-1-18

Köszönjük felajánlását!

Bővebben...:

Partnereink